Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 020-5312345
  • info@driessenrappange.nl
  • 020-5312346
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Telefoon 020-5312345

AOV-vangnetpolis voor ondernemers

Uit onderzoek blijkt, dat ruim 50% van de ondernemers geen verzekering heeft tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Voor een deel zijn dat pas gestartte ZZP-ers (Zelfstandigen Zonder Personeel). Maar een toch relatief groot deel blijkt geen verzekering te kunnen afsluiten omdat de verzekeraars te hoge premies vragen vanwege de gezondheid van de aanvrager. Om met name die laatste groep tegemoet te komen is daar nu een 'vangnetoplossing' voor gemaakt.

Voor 1 februari
Z
elfstandig ondernemers die om een of andere reden niet in aanmerking komen voor een reguliere arbeidsongeschiktheidverzekering (AOV) kunnen tot 1 februari 2009 een beroep doen op deze regeling. Daardoor krijgen ondernemers met een verhoogd risico alsnog de gelegenheid een verzekering af te sluiten.

Spelregels
Om voor de vangnetregeling in aanmerking te komen moet een ondernemer voor 1 februari 2009 bij een verzekeraar een AOV hebben aangevraagd. Wordt hij in die periode niet toegelaten, dan kan de ondernemer zich bij die verzekeraar melden voor de vangnetregeling.

Premie
De premie voor de vangnetregeling ligt tussen de 2000 en 2500 euro per jaar. De uiteindelijke hoogte is mede afhankelijk van de leeftijd, de verzekerde hoogte en het beroep.

Starters
De regeling staat op dit moment open voor iedere ondernemer die dit risico verzekerd wil hebben. Ook na 1 februari 2009 blijft de regeling van kracht, maar dan alleen voor startende ondernemers.

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 03-12-2008. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.