Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 020-5312345
  • info@driessenrappange.nl
  • 020-5312346
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Telefoon 020-5312345

Wie zijn wij?

Wat kunnen we voor u betekenen?

Driessen & Rappange (DR) is ontstaan uit een tweetal familiebedrijven die beide een historie kennen van meer dan 120 jaar. De bedrijven stonden en staan nog steeds garant voor een hoog serviceniveau, waarbij wordt gestreefd naar een 100% klanttevredenheid.

Omdat wij geloven dat risico’s zich niet in standaardoplossingen laten vatten, is het leveren van kwalitatief maatwerk essentieel en draagt onze hoedanigheid als gevolmachtigde van een aantal gerenommeerde verzekeraars daar in belangrijke mate aan bij. Persoonlijke aandacht is typerend voor onze optimale dienstverlening en het bieden van gemak behoort tot één van de kerntaken.

Driessen Rappange is onder andere actief binnen het zakensegment (bedrijfsmatige risico’s van A tot Z), de onroerend goedmarkt (o.a. VvE’s) en is bovendien in Nederland marktleider in de luchtvaartrisico’s. Wij verzekeren vliegtuigen, helicopters en allerlei andere luchttransportmiddelen (General Aviation), maar adviseert ook in alle soorten verzekeringen voor de luchtvaart-(gerelateerde) markt, zoals bijvoorbeeld aansprakelijkheidsverzekeringen inclusief luchtvaartrisico-dekking.

Driessen Rappange is groot in het klein zijn. Advies wordt gegeven op alle denkbare verzekeringsgebieden, waaronder ook hypotheek- en pensioenadvies. Wij verzekeren van simple risk tot de meer gespecialiseerde risico’s.

Driessen Rappange is het loket voor alle verzekeringsaangelegenheden. Een deskundig team draagt zorg voor de uitvoering en levert maatwerkoplossingen. Voor de specifieke doelgroepen ontwikkelen wij zelfs ook in eigen huis maatwerkproducten.

De lijnen zijn kort en de deskundigheid is groot. Zonder pretenties is dit dan ook de kracht van ons middelgroot advies- en volmachtkantoor.

Vanwege de nauwe betrokkenheid met onze relaties is er een goed inzicht in de risico’s en wensen.

Daardoor kan goed worden ingespeeld op de behoefte.

Graag tot binnenkort!